Web Onzin
Contact | Sitemap
Linkpartners
Copyright 04-07
Onzin.Hebberig Grappige teksten Gezondheid/leven →10 anti katertips
Aan al de positieve effecten die de drank met zich kan meebrengen, is echter maar weinig meer te merken wanneer je na een nachtje doorzakken wakker wordt met barstende hoofdpijn, braakneigingen en meer van dat fraais. De beruchte 'kater' is een gevolg van dehydratatie (vermindering van de hoeveelheid lichaamsvocht), te lage bloedsuikerspiegel, ophoping van schadelijke stoffen, enz. Van alle middeltjes om de kater zo snel mogelijk kwijt te raken, kun je het volgende eens proberen: Tip 1: 'Voorkom een kater, blijf dronken'. Dit is een feilloos recept! Er zijn heel wat mensen die zo, zonder enige last van katers hun leven doorkomen! Ze worden ook wel alcoholisten genoemd.

Tip 2: Het drinken van een anderhalve-literfles cola. Die zou er -ondanks het fosforzuur- voor zorgen dat vocht- en suikergehalte weer op peil worden gebracht...
Tip 3: Drink een liter melk voor het zuipen. Deze legt op de bodem van de maag een slijmlaag die beschermt tegen kotsen. DRINK GEEN MELK NA HET ZUIPEN!!!. Dit gaat garandeert fout!
Tip 4: Pak voor je gaat slapen twee aspirines. Schijnt preventief te helpen tegen een kater.  
Tip 5: Drink voor je gaat slapen twee glazen water. Die zou het bloed verdunnen, waardoor je eerder nuchter wordt.
Tip 6: Voor de mensen die tip 5 niet kunnen uitvoeren omdat ze het water niet binnen krijgen, geldt nog een noodoplossing: "vinger in de keel".
Tip 7: Door een tablet vitamine B6 en enkele bananen te eten wordt de productie van serotonine in het lichaam verhoogt. Deze stof bestrijdt de effecten van een kater. Tip 8: Wil je graag snel nuchter geraken? Eet dan pure koffiebonen, koffiebonen geven      je terug het gevoel een stuk nuchterder te zijn. Maar bedenk, overdaad schaad.
Tip 9: Niet drinken
(PAS OP: dit geldt enkel voor alcoholische dranken! en alles is op eigen risico )

Terug naar de funny teksten